Jaume Colomé Pera

Jaume Colomé neix al 14 d’abril de l’any 1937, a Badalona, en mig de la Guerra Civil Espanyola, juntament amb la seva germana bessona, en una família benestant, al centre de Badalona. Poc després, als dos anys de vida, el seu pare mor lluitant contra el bàndol feixista, a les portes de Barcelona, a partir d’allò la seva família pateix una devallada tan econòmica com moral.  La seva mare va quedar vídua amb una família per mantenir.  La guerra els va fer patir molt. 
Fins als 8 anys va anar a l’escola Miguelles de Badalona  i després va haver d’instal·lar-se a l’escola d’orfes de guerra de San Julia Vilatorta fins als tretze anys. Era una escola situada a Vic, exclusivament per nois, que era dirigida per monjos i capellans per tant els feien anar cada dia a missa.
Després d’estar quatre anys internat, va tornar a casa on començà a treballar en una notaria de Badalona, on va començar com aprenent. Al llarg dels seus 50 anys va treballar per diferents notaries. Durant totta la seva joventut, tots els diners que guanyava no se’ls quedava per ell, sinó que anaven per a la seva mare.
L’any que va decidir casar-se va ser el mateix en el que es va independitzar, això va ser l’any 1970. Després va seguir treballant en notaries fins als seus 65 anys. Va tenir dos fills i una filla. Al casar-se es va mudar a una casa a Sant Fost. Al jubilar-se es va mudar a Mollet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s