Rosa Matas Call

Rosa Matas Call, de 64 anys, nascuda al 1951 a Mollet del Vallès i resident. Pertanyia a una família de classe social obrera. El seu pare treballava a “la Maquinista”, era d’esquerres i la seva mare va deixar de treballar a causa d’un accident laboral.
La seva etapa escolar es va dividir en dues parts, dels 3 als 10 anys va anar als Col·legis Nous i als deu va fer un canvi, per desig de la seva mare a Lestonnac, una escola religiosa. Afirma que als Col·legis Nous mai es va sentir malament o culpable perquè el seu pare fos comunista, però a Lestonac, en canvi, tenia la sensació de que els seu pare era dolent i aniria a l’infern.
Als 14 anys va deixar l’escola per posar-se a treballar, va ocupar diversos llocs de treball: al mercat municipal, a una fàbrica de la Florida…  Va reprendre els seus estudis als 18 anys, per aconseguir el batxillerat, a Granollers. Es va casar i  va fer COU embarassada. Va estudiar a la universitat mentre criava dues filles. Finalment als 32 anys va finalitzar els seus estudis i als 36 va començar a treballar al Centre d’Estudis Mollet, on avui dia exerceix com a directora d’aquest.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s